Anja ŠivicMagistrica kineziologije

  • Predstavitev

ZAP FITCORP strokovnjakinja za: corporate wellness, prehransko svetovanje, zdravo vadbo, vadbo za moč in mišično maso ter spremembe telesne sestave.

Vse življenje se že posveča športu ter zdravemu načinu življenja. Kot športnica in plesalka v mladih letih se je spoznala s svetom ritmike in baleta, pot pa nadaljevala v akrobatskih vodah cirkuških disciplin. Ob vpisu na fakulteto je aktivno udejstvovanje v plesu zamenjala s trenerskim delom in naslendnjih 5 let namenila mentorstvu, vodenju vadb ter trenerstvu ena na ena.

Leta 2018 je uspešno zaključila dodiplomski študij kineziologije na Fakulteti za šport, kjer sedaj zaključuje tudi magisterij kinezioterapije. Tekom podiplomskega študija se je usmerila v specializacijo za delo s posebnimi skupinami, post rehabilitacijo poškodb in kondicijsko treniranje.

V zadnjih letih je njen strast postala tudi prehrana, ki je prav tako pomemben temelj vsakega vadbenega uspeha. Ker je mnenja, da vsak dober trener potrebuje trenerja, je nekaj let izkoristila za mednarodno sodelovanje s prehranskimi strokovnjaki, kar jo je vodilo do večje samodiscipline, rezultatov ter vpogleda skozi oči stranke. Kljub dosedanjim izkušnjam ter znanju, se drži načela, da učenje tu ne konča – trenutno je v procesu NCI Level 1 prehranskega izobraževanja ter končuje magistrsko nalogo.

Njena filozofija je poskrbeti, da stranka tekom skupnega dela pridobi znanje in razumevanje principov zanjo primerne prehrane in vadbe ter pridobi na samodisciplini na način, da lahko še vedno uživa življenje. Prav to je, kar omogoči, da se človek nauči pridobljene rezultate vzdrževati sam – za celo življenje in ne na kratki rok.

Kontakt


E-MAIL

info@zap.siTELEFON

041 704 954Spremljajte nas preko

Socialnih omrežijPokliči zdaj