ZAP FITCORP

VAŠI NOVI STROKOVNI PRIJATELJI

Odpravite bolečine v vratu in zgornjemu delu hrbta

Temeljne vsebine za dobro zdravje hrbtenice in gibal, brez bolečin pri delu in v prostem času

Odpravimo bolečine v vratu | Vsebine za krepitev in vzdrževanje zdravja2024-01-07T10:12:07+00:00

Usmerjene vsebine – hrbtenica in gibala

Usmerjeni pregledi gibal in svetovanje

Naši kineziologi bodo opravili posvet ali pregled gibal in vam svetovali glede najustreznejših aktivnosti za uresničitev vaših ciljev.

 

Individualna vadba, družinska vadba, vadba v malih skupinah

Kineziološka vadba se osredotoča na reševanje vaših gibalnih izzivov in želja. Pripeljala vas bo na višji nivo telesne pripravljenosti.

Vadba za vzdrževanje zdravja in delazmožnosti, vadba za hrbtenico, vadba za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vadba za izgubo odvečne telesne maščobe.

Fizioterapija

Fizioterapija je namenjena vsem, ki se soočate z akutnimi ali kroničnimi bolečinami in težavami z gibali.

Naše fizioterapevtske storitve vam pomagajo pri rehabilitaciji in okrevanju po poškodbah, bolečinskih motnjah in težavah z držo. Naši fizioterapevti bodo ocenili vaše stanje in pripravili načrt zdravljenja, ki je primeren za vas. Uporabljamo najsodobnejšo opremo in tehnike, od katerih so številne namenjene skrajšanju časa okrevanja in doseganju čim boljših rezultatov

Spletna trgovina – Zdrava hrbtenica in gibala

Aktivni odmori za vsako delovno mesto in vsak poklic

Poskrbite za vašo hrbtenico in gibala z aktivnimi odmori v živo preko spleta ali dostopajte do njih kadarkoli v video knjižnici: vaje za sedeče poklice, vaje za zdravo hrbtenico, vaje za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vaje pri stoječem delu in premeščanju bremen, vaje za sproščanje, usmerjena vadba doma in v prostem času.

Prepustite skrb za zdravje hrbtenice in gibal specialistom medicine dela in športa ter posebej usposobljenim kineziologom in fizioterapevtom.

KONTAKTNI OBRAZEC

SPOROČITE NAM
KAJ POTREBUJETE

  • info@zap.si
  • 041 / 704 – 954

  • Hacquetova 6, 1000 Ljubljana
    (Vilharjev podhod)

Title