Jan BedenkMagister kineziologije, diplomant športne vzgoje, AFP certificirani osebni trener

  • Predstavitev

Vadba pri bolečinah hrbtenice in gibal, post rehabilitacija poškodb, vadba za moč in mišično maso ter spremembo telesne sestave, gibalna diagnostika

Že od malih nog aktiven in poln energije, je pri 6ih letih pričel s treniranjem tenisa, kjer je tudi tekmoval do dvajsetega leta. Poleg tenisa se je nekaj let tekmovalno še ukvarjal z nogometom, v prostem času se je pa ukvarjal z drugimi športi kot je npr. košarka, ulični hokej in rolkanje. V vmesnem času je tudi pričel še z vadbo v fitnesu.

Leta 2017 je pridobil naziv certificiranega osebnega trenerja s strani zveze AFP in od je od istega leta pričel z vodenjem skupinskih in individualnih vadb. Vadbe je vodil v športno atletskem društvu Mavrica, športnem centru Tatami in vadbenem centru FTP.

Eno leto kasneje je diplomiral na Fakulteti za šport na Univerzi v Ljubljani iz smeri športne vzgoje, kjer je v vmesnem času pridobil tudi naziv vaditelja plavanja in smučanja in nekaj let vodil vadbe v društvu Mavrica, ABC šport in smučarski šoli Orel. Prakso je opravil na osnovni šoli Prežihovega Voranca.

Po opravljeni diplomi je na Fakulteti za šport leta 2019 opravil premostitveni modul iz smeri kineziologije, kjer se je vpisal na magistrski študij kineziologije. Prakso je opravljal s sladkornimi bolniki društva diabetikov Ljubljana, vadbenem centru FTP, podjetju ZAP FITCORP, KinVitalu in na Fakulteti za šport (vadba zaposlenih). Leta 2021 je tudi zaključil z izobraževanjem za vaditelja terapevtske vadbe pri KinVitalu. Trenutno dokončuje raziskovalno magistrsko nalogo na tematiko povezanosti telesne sestave in gibalnih testov pri pripadnikih Slovenske vojske.

Dodatno se je izobrazil predvsem pri diagnostiki gibalnih vzorcev ter mišično-skeletnim poškodbam, ob enem tudi v treningu razvoja moči in hipertrofije ter spremembe telesne sestave. S svojimi praktičnimi znanji kineziologije in krepitve zdravja zaposlenih izvaja najrazličnejše prilagojene vrste vadb za vse generacije in hkrati svetuje o najustreznejši vrsti, načinu in izvajanju vadbe za doseganje želenih rezultatov – od fizične pripravljenosti do preprečevanja težav s hrbtenico in gibali.

Kontakt


E-MAIL

info@zap.siTELEFON

041 704 954Spremljajte nas preko

Socialnih omrežijPokliči zdaj