Celostna skrb za zdravje v podjetjih

ZAP FITCORP Medicina dela, prometa in športa | Kineziologija | Fizioterapija, sodi med vodilne slovenske organizacije s področja analize, načrtovanja in izvajanja aktivnosti za krepitev počutja, zdravja in delazmožnosti zaposlenih in delovnih organizacij.

15 let aktivnosti za krepitev zdravja v delovnih organizacijah, zdravniških pregledov zaposlenih, izdelav posebnih zdravstvenih zahtev za delo in ocen tveganja, obvladovanja bolniškega staleža in obvladovanja stroškov v zvezi z slabim zdravjem v delovni organizaciji, nagrad za najboljše slovenske in evropske prakse programov za krepitev zdravja v podjetjih, motivacije zaposlenih za skrb lastno zdravje, izvajanja aktivnih odmorov, izobraževanj zaposlenih in usposabljanj vodij ter drugih aktivnosti področja. Več->

Zdravniki specialisti s področja zdravja zaposlenih in delovnih organizacij

Specialisti s posebnimi znanji s področja zdravja zaposlenih in zdravja rekreativcev ter športnikov zdaj pod eno streho, dostopni na eni platformi.

Specialisti medicine dela, prometa in športa, specialisti fiziatrije in rehabilitacije, ortopedi, družinski zdravniki, specialisti internisti, psihiatri in drugi sodelavci Vajanadan vsakodnevno skrbimo za povrnitev, krepitev in vzdrževanje zdravja v vaši delovni organizaciji.

Kineziologi

Naši strokovnjaki vsakodnevno skrbijo za zdravje in dobro funkcijo hrbtenice in gibal posameznikov in podjetij vseh velikosti in branž.

Preprečevanje in odpravljanje bolečin v križu, vratu, ramenih, kolenih, rehabilitacija po poškodbi, post rehabilitacijska vadba po končani fizioterapiji, vračanje na delo, odpravljanje težav in bolečin v zvezi z delom, povrnitev telesne kondicije, učenje pravilnega dvigovanja in premeščanja bremen, odpravljanje prekomerne telesne teže, oblikovanje telesa, izboljšanje telesne drže in veliko več. Več informacij in naročanje ->

Fizioterapevti

Prednost obravnave pri izkušenih fizioterapevtih je optimalna in hitra obravnava bolečin in drugih težav z gibali.

Pri fizioterapiji poseben poudarek dajemo hitri povrnitvi funkcije, ki jo potrebujete tako pri delu, kot v prostem času.

Za hitro odpravljanje zdravstvenih težav in povrnitev funkcije uporabljamo najsodobnejšo opremo in najučinkovitejše fizioterapevtske tehnike. Več informacij in naročanje ->

Psihologi in psihiatri

ter drugi strokovnjaki s področja duševnega zdravja zaposlenih, skrbijo za diagnostiko, povrnitev, vzdrževanje ali krepitev duševnega zdravja in psihične kondicije, zavzetosti in razpoloženja v podjetju.

Naš tim sestavljajo psihiatri in psihologi s posebnimi znanji na področju duševnega zdravja zaposlenih, obvladovanja stresa in aksioznosti, preprečevanja izgorelosti in povrnitve psihične kondicije, obvladovanje težav s spanjem, testiranje ustreznosti psihomotoričnih sposobnosti različnih poklicev, stanja kapacitete za stres pri vodilnih kadrih, obravnave prekomernega uživanja alkohola in drugih psihoaktivnih snovi pri zaposlenih in drugih področij, pomembnih za dobro duševno kondicijo in razpoloženje vaših sodelavcev.

Medicinske sestre

Strokoven, prijazen in odziven tim diplomiranih medicinskih sester in sodelavcev s posebnimi znanji s področja medicine dela ter promocije zdravja v delovnih organizacijah, za celostno podporo pri uresničevanju vaših zdravih ciljev.

Ker si zaslužite profesionalno obravnavo in celostno podporo, od sprejema in komunikacije v asistenčnem centru, do izvedbe preiskav in posredovanja rezultatov in poročil.

Informacije in podpora strankam

Prijazne in vedno dosegljive sodelavke vas takoj oskrbijo z informacijami, ki jih potrebujete; od naročila, do sprejema in prejema rezultatov.

Zato nam zdravje zaposlenih zaupajo najboljši

Vsakodnevno skrbimo za zdravje nekaterih najuspešnejših podjetij. Zagotavljamo najvišji standard in zanesljivo partnerstvo na vseh področjih zdravja delovne organizacije in zaposlenih.

Preverite, kaj vam priporočamo glede na vaše potrebe, želje in izzive, s katerimi se soočate na področju zdravja in delazmožnosti. Usmerjena, praktična in učinkovita skrb za zdravje zaposlenih, za slovenska in mednarodna podjetja vseh velikosti in branž. Reference ->

ZAP FITCORP EKIPA

Vaši novi strokovni prijatelji

DAVOR DENKOVSKI

dr. med., specialist medicine dela, prometa in športa, direktor

OKSANA LEVAK

dr. med., specialistka medicine dela, prometa in športa, specialistka dermatovenerologije

GREGA AVGUST SUŠNIK

dr. med., specialist medicine dela, prometa in športa

NINA NIKOLIĆ LEBIČ

dr. med., specialistka medicine dela, prometa in športa

izr. prof. dr. VEDRAN HADŽIĆ

dr. med., predstojnik Katedre za medicino športa, Fakulteta za Šport v Ljubljani

TANJA JERE

diplomirana medicinska sestra

SAŠA BAJC

medicinska sestra

ANKA ŠPRUK

medicinska sestra

MIHA ROJC

mag. kineziologije

JAN BEDENK

mag. kineziologije, diplomant športne vzgoje, AFP osebni trener

ANJA ŠIVIC

mag. kineziologije

KAJA BRATINA

absolventka kineziologije

KATARINA DREV

mag., dipl. psihologije

KRISTIJAN SIRNIK

dr. med., spec. psihiatrije

DARIJA PETEREC

mag., dipl. psihologije

DOMAGOJ ŠUTALO

dipl. fizioterapevt

HANA DEDIĆ

absolventka psihosocialne pomoči, skrbnica strank

NINA DREVEN

absolventka fizioterapije, office manager

EVA SUŠNIK

univ. dipl. pravnica, splošna služba

VESNA UDOVČ

študentka, sprejem strank

Povezani v zdravju

Ne zamudite koristnih nasvetov in pomembnih informacij v zvezi z zdravjem in delazmožnostjo v vaši delovni organizaciji.

KONTAKTNI OBRAZEC

SPOROČITE NAM
KAJ POTREBUJETE

  • info@zap.si
  • 041 / 704 – 954

  • Hacquetova 6, 1000 Ljubljana
    (Vilharjev podhod)