ZAP FITCORP

VAŠI NOVI STROKOVNI PRIJATELJI

Promocija zdravja v podjetju

že 15 let št. 1 na področju krepitve zdravja in delazmožnosti

Za podjetja2024-01-23T10:58:09+00:00

Celostno poskrbite za dobro počutje, zdravje in delazmožnost vaših cenjenih sodelavcev

Privoščite najboljše zaposlenim

in podjetju

Izobraževanja in vsebine za zaposlene: temeljna znanja s področja zdravja hrbtenice in gibal, duševnega zdravja, zdravega dela in življenjskega sloga in drugih pomembnih področij, usmerjeni aktivni odmori glede na delo, ki ga opravljajo in veliko več.

Za vodje in HR strokovnjake: izobraževanja za vodstvo, vodje in HR strokovnjake, obvladovanje bolniškega staleža, prepoznavanje in preprečevanje izgorevanja pri sodelavcih, praktična in učinkovita skrb za zdravje in delazmožnost zaposlenih, vzpostavitev dobre ergonomija dela in druga področja, ki jih potrebujete za uspešno upravljanje z zdravjem zaposlenih.

Skrbimo za uspeh in zdravje uspešnih

Naše stranke so na tekočem z zdravjem zaposlenih

Bodite na tekočem z up-to-date informacijami za učinkovito upravljanje z zdravjem in delazmožnostjo v delovni organizaciji, poglejte, kako so podobne izzive rešili v drugih uspešnih podjetjih, preverite primere dobre prakse v vaši branži in se izognite ponavljanju neučinkovitih praks ter zapravljanju vašega časa, finančnih sredstev podjetja ter zdravja zaposlenih.

Spletni katalog aktivnosti promocije zdravja

Odkrijte prednosti sodobne medicine dela

Hitri termini, online naročanje, takojšnja in stalna dosegljivost, e-napotnice, e-spričevala, analitika v realnem času, ciljani pregledi, obvladovanje dolgotrajne bolniške, izdelava ocene tveganja, posebne zdravstvene zahteve za delo, ogledi delovnih mest, vračanje na delo in poklicna rehabilitacija, koordinacija medicin dela, tekoče sodelovanje s HR službo in veliko več.

Aktivni odmori, preventivne vaje in videoknjižnice za vsako delovno mesto in poklic

V 15-ih letih delovanja na področju medicine dela, prometa in športa, smo v skrbi za zdravje gibal zaposlenih izdelali največjo zbirko vaj in vadb za najrazličnejša delovna mesta, poklice in delovne zahteve.

Preventivne vadbe sestavlja in izvaja jih naš tim zdravnikov specialistov medicine dela in medicine športa, kineziologov, fizioterapevtov in fiziatrov.

Preverite katere vaje so najbolj primerne za vaša delovna mesta ali nas kontaktirajte za več informacij.

Omogočite zaposlenim, da poskrbijo za svoje zdravje in delazmožnost

Omogočite sodelavcem dostop do točno tistih vsebin, ki jih potrebujejo za krepitev ali povrnitev telesnega in duševnega zdravja, kondicije in delazmožnosti, na delovnem mestu ali v prostem času.

Spodbudite in podprite jih pri razvoju in vzdrževanju zdravih navad, na preizkušen in trajnosten način.

Izkoristite več kot 15 let izkušenj medicine dela in vsakodnevne skrbi za zdravje zaposlenih v uspešnih slovenskih in tujih podjetjih vseh velikosti in branž.

Baza znanja
za HR strokovnjake in vodje

Dostop do izbranih strokovnjakov za učinkovito 360° skrb za zdravje v podjetju

Posvetujte se s strokovnjaki takoj, ko potrebujete nasvet, odgovor ali rešitev.

Prepoznavanje izgorevanja pri sodelavcu, izbira pravega stola, testiranje na psihoaktivne snovi, pošiljanje zaposlenega na ciljani pregled, obvladovanje dolgotrajne bolniške odsotnosti, vračanje na delo, prilagoditev delovnega mesta, razlaga omejitev na spričevalu, poklicna rehabilitacija in druga področja. Na vajanadan.si dostopajte do izbranih strokovnjakov z vseh področij zdravja v delovni organizaciji.

Poskrbite za dobro psihofizično kondicijo sodelavcev

Usmerjene vaje za različna delovna mesta, poklice in delovne zahteve, ki jih sestavlja in izvaja naš tim zdravnikov specialistov medicine dela in medicine športa, kineziologov, fizioterapevtov in fiziatrov: vaje za zdravo hrbtenico; vaje za zdravje ramen in rok; pri sindromu karpalnega kanala; pri stoječem delu in premeščanju bremen; vaje za sproščanje, usmerjena vadba doma in v prostem času; večmesečni programi za zdravo hrbtenico, aktivni odmori, plakati in video knjižnice, izobraževanja, strokovno svetovanje.

Izboljšajte produktivnost in ohranite zdravje

Izgorelost je na pohodu. Želite ohraniti ali povečati uspešnost poslovanja, povečati produktivnost in energijo zaposlenih? Le zdravi zaposleni ostajajo zavzeti ter zadovoljni in lahko uresničujejo zastavljene strateške cilje podjetja.

Postrezite si z ekskluzivnimi informacijami, pridružite se webinarjem in okroglim mizam s področja, ki vas zanima ali pa si vsebine oglejte takrat, kadar jih potrebujete.

Želite biti na tekočem z zdravjem vašega podjetja?

Ne zamudite koristnih nasvetov in pomembnih informacij v zvezi z zdravjem in delazmožnostjo v vaši delovni organizaciji.

Title