ZAP FITCORP

VAŠI NOVI STROKOVNI PRIJATELJI

Poskrbite za kondicijo, zdravje in počutje

pregledi gibal, predpis vadbe, vadba pod nadzorom, fizioterapija

Za posameznike2023-12-10T12:03:42+00:00

Kineziologija

Vabljeni na kineziološko obravnavo, če želite

  • odpraviti bolečine ali druge težave povezane z gibali,
  • izboljšati telesno pripravljenost in telesno sestavo,
  • okrepiti telesnoa in duševno zdravje.

Naši kineziologi bodo opravili posvet ali pregled gibal in vam svetovali glede najustreznejših aktivnosti za uresničitev vaših ciljev.

Fizioterapija

Fizioterapija je namenjena vsem, ki se soočate z akutnimi ali kroničnimi bolečinami in težavami z gibali.

Naše fizioterapevtske storitve vam pomagajo pri rehabilitaciji in okrevanju po poškodbah, bolečinskih motnjah in težavah z držo. Naši fizioterapevti bodo ocenili vaše stanje in pripravili načrt zdravljenja, ki je primeren za vas. Uporabljamo najsodobnejšo opremo in tehnike, od katerih so številne namenjene skrajšanju časa okrevanja in doseganju čim boljših rezultatov

Individualna vadba, družinska vadba, vadba v malih skupinah

Kineziološka vadba se osredotoča na reševanje vaših gibalnih izzivov in želja. Pripeljala vas bo na višji nivo telesne pripravljenosti.

Vadba za vzdrževanje zdravja in delazmožnosti, vadba za hrbtenico, vadba za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vadba za izgubo odvečne telesne maščobe.

Spletna trgovina storitev za posameznike

Aktivni odmori za vsako delovno mesto in vsak poklic

V 15-ih letih delovanja na področju medicine dela, prometa in športa smo v skrbi za zdravje gibal zaposlenih v več sto delovnih organizacijah izdelali širok nabor usmerjenih vaj in vadb za različna delovna mesta, poklice in delovne zahteve.

Sestavlja in izvaja jih naš tim zdravnikov specialistov medicine dela in medicine športa, kineziologov, fizioterapevtov in fiziatrov.

Prednost video knjižnice je v tem, da lahko zaposleni do usmerjenih vaj in vadb dostopajo kadarkoli in od kjerkoli, kadar je čas ali kadar jo zaposleni potrebujejo za vzdrževanje zdravja in delazmožnosti: vaje za sedeče poklice, vaje za zdravo hrbtenico, vaje za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vaje pri stoječem delu in premeščanju bremen, vaje za sproščanje, usmerjena vadba doma in v prostem času.

Prepustite skrb za zdravje hrbtenice in gibal specialistom medicine dela in športa ter posebej usposobljenim kineziologom in fizioterapevtom.

Na katalog ➔

Baza znanja za posameznike

KONTAKTNI OBRAZEC

SPOROČITE NAM
KAJ POTREBUJETE

  • info@zap.si
  • 041 / 704 – 954

  • Hacquetova 6, 1000 Ljubljana
    (Vilharjev podhod)

Title