Domov » Spletna trgovina » Za podjetja » Aktivni odmori in video knjižnice » Aktivni odmori in vadbe v živo – v podjetju / na lokaciji podjetja

Aktivni odmori in vadbe v živo – v podjetju / na lokaciji podjetja

Med naše najbolj priljubljene rešitve med zaposlenimi že več kot 15 let sodijo aktivni odmori, ki jih ves čas posodabljamo in razvijamo skladno s potrebami zaposlenih in zahtevami delovnih mest.

Za podjetja izvajamo aktivne odmore v živo na lokaciji podjetja, pod strokovnim nadzorom naših kineziologov in fizioterapevtov.

Z usmerjenimi aktivnimi odmori poskrbimo za razbremenitev hrbtenice in obremenjenih mišičnih struktur, izboljšanje prekrvavitve ter psihično osvežitev in regeneracijo energije za delo.

Aktivni odmori za zaposlene nastajajo pod budnim očesom strokovnjakov področja: specialistov medicine dela, prometa in športa, specialistov fiziatrije, fizioterapevtov in kineziologov.

Trajanje je med 15 in 45 minut, odvisno od dogovora.

 

Kaj menijo naše stranke:

Aktivni odmori v živo med delovnim časom so super za vse, predvsem pa za nas, ki imamo pretežno sedeče delo. V našem podjetju se dvakrat tedensko preko zoom-a povežemo z ZAP FITCORP strokovnjaki, ki imajo za nas pripravljen vedno nov aktivni odmor v živo, ki odlično deluje na počutje, telo in duha. Telo razmigamo, um sprostimo in že smo pripravljeni na fokusirano delo naprej. Aktivni odmor v živo nam je zelo všeč, saj se lahko s strokovnjaki pogovorimo o kakšnih odprtih vprašanjih, prosimo za dodaten nasvet ali pomoč pri boljšem počutju. Maja Pene, direktorica kadrovske službe, AdStar Z ZAP-om sodelujemo že nekaj časa in sicer za nas izvajajo aktivne odmore v živo. Z njimi smo zelo zadovoljni, saj poskrbijo, da s pomočjo aktivnih odmorov raztezamo, sproščamo in krepimo ključne mišice, ki so najbolj obremenjene med sedenjem. So zelo strokovni, vaje so raznolike, redna udeležba na aktivnih odmorih pa pozitivno vpliva tudi na dvig naše produktivnosti in izboljšanje našega počutja. Katja Oblak, Vodja razvoja zaposlenih, Špica International d.o.o. Že po prvih nekaj vajah smo s kolegi ugotovili, da so aktivni odmori super! Zakaj? V 15 minutah se predihamo, naredimo nekaj razteznih in krepilnih vaj, s tem izboljšamo počutje, prekrvavimo mišice, zbistrimo misli in dobimo še tisto extra energijo za zaključek delovnega tedna. Udeležuje se ga tako ekipa iz pisarn kot tudi tisti, ki delajo od doma. Strokovnjaki ZAP-a nas nas sproščen, zabaven in strokoven način vodijo čez vaje in ozaveščajo o zdravem načinu življenja. Močno priporočam! Roman Krušič, Spletna postaja

RAZIŠČITE VEČ
Morda vam bo všeč tudi…