Izobraževanje | Okusno in koristno prehranjevanje na delovnem mestu
Namen izobraževanja
Hiter tempo sodobnega življenja nas pogosto prisili, da sprejemamo kompromise na področjih, ključnih za naše zdravje – gibanje, spanec, medosebni odnosi in pa seveda kakovostna prehrana.
Prehrana ima velik vpliv na naše počutje ter energijo za aktivnost in delo, zato se nam splača v razumevanje področja vložiti svoj čas.
Vsebine in struktura izobraževanja
- Kako naj sestavim uravnoteženo in okusno malico
- Kakšni obroki so primerni, če želim shujšati
- Učinkovite strategije za organizacijo priprave obrokov vnaprej
- SOS malice na poti ali v restavracijah
- …in mnogo več
Trajanje
45 minut
Vprašanja in odgovori
15 minut
Število udeležencev
Do 50 udeležencev
Izvajalci
Kineziologi in strokovni sodelavci ZAP FITCORP.
Lokacija izvedbe
Po dogovoru.
Osnovna cena 450 eur.
Kaj menijo naše stranke:
Program promocije zdravja pri delu, ki ga izvaja ZAP FITCORP, je celovit, sistematičen, praktično naravnan in odlično dopolnjuje naša prizadevanja za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih. Udeleženci ga zelo dobro ocenjujejo ter pohvalijo njegovo praktičnost, učinkovitost, dobro počutje po izvedenih aktivnostih in dostopnost, saj se aktivnosti izvajajo po celi Sloveniji. Nina Potisek, Direktorica Procesne podpore in Ravnanja s Človeškimi viri, Petrol d.d.RAZIŠČITE VEČ
Morda vam bo všeč tudi…
-
Spletna platforma Digitalno zdravje | Optimalno poskrbite za zdravje in delazmožnost zaposlenih
Zdrava platforma je rezultat usmerjenega 15-letnega delovanja na področju vzdrževanja in krepitve zdravja aktivne populacije v stotinah delovnih organizacij.
-
Izobraževanje za zaposlene | Zdravi pri delu, zdravi po delu
Delavnica je namenjena spoznavanju pravega pomena redne telesne aktivnosti ter sledenju najnovejšim smernicam za telesno aktivnost, pomenu rednega gibanja izven dela ter pomembnosti rednega izvajanja aktivnih odmorov.
-
Prehransko svetovanje zaposlenim, na delovnem mestu ali v ambulanti
Nudimo prehransko svetovanje za zaposlene glede na želje, cilje, potrebe in življenski slog. S pomočjo analize telesne sestave in trenutnih prehranskih navad skupaj določimo smenice in oblikujemo strategije za dosego ciljev.